Posted by : Филип Миразчийски събота, 14 декември 2013 г.На картинката е гледката, която се открива от една от терасите на хотел Джордж V в Париж, в който Волен Сидеров е плащал по 5000 лева на нощувка.
Откакто от групата на ГЕРБ се отцепиха двама народни представители, Волен стана силно ненужен на статуквото. Моя теория си е, че компроматите се пускат точно заради това, в точния момент. Не знам до колко се поддавам на конспиративното мислене, но вероятността случилото се да е случайност не е голяма.

Непрекъснато чувам призиви да не се обръща внимание на изцепките, чиято единствена цел била да ни отвличат вниманието. Това е погрешно, трябва да им се обръща непрекъснато внимание. Обществото трябва да получава алергия всеки път, когато се случи нещо такова. Ясно ми е, че Волен е вентрологичната кукла на задкулисието. Удобен клоун, който да пускат в нужните моменти, да ни ядоса, да ни отврати, да предложи някой и друг скандален законопроект, да ни посрами някъде в цивилизования свят. 

А пък за самите снимки няма никакво значение на коя дата са правени. През 2008 година, Атака са имали 21 гласа в Народното събрание. Не може да си политик, чиято прокламирана цел е да подобри живота на бедните българи, които страдат от гнета на богатите политици, а същевременно да пръскаш огромни суми, незнайно чии и с нулева отчетност. Не може да си на хотел в Париж за 5000 лева на вечер, а избирателите ти да събират боклуци по кофите. Не че не може, а не трябва!

Ако си нормален човек, ще се отчетеш на обществото - колко си платил, как си платил, защо си платил така, защо си го направил, ти ли си платил изобщо? Ами, ако някой те е изпратил там? Някоя фирма за цигари? Някоя фирма за изкупуване на земеделска земя? Някоя руска енергийна компания?

За депутатките от сексуалната квота няма какво да говорим изобщо, те са ясни - клети мушици еднодневки, с мисловен капацитет колкото на джапанка.

Тук обаче ми хрумва и друг въпрос за личните качества на Сидеров. Разбирам, че няма капка морал и култура. Разбирам, че се е видял с пари и не знае за какво да ги харчи. Но нещо друго не разбирам - човек, който е склонен да изхарчи огромна сума пари абсолютно необосновано, би ли бил подходящ да управлява обществени средства, които са стотици пъти повече и кой би му дал тази възможност?

Дано хората гласували за партия Атака поне малко осъзнаят каква грешка са допуснали и не я повторят на следващите избори... Дано само не прескочат на следващия хвърлящ популизъм с щедри шепи - Бареков.


P.S. Ако съдим по броя на снимките (а колко още не сме видяли?), на които има пура (само за истински мъже), то обектът най-вероятно страда от силно изразено чувство за малоценност. Ако съдим по снимката, на която обектът се заиграва с невинна мраморна статуя, то той най-вероятно страда от доста по-тежки проблеми.

*Волен не бил тюлен като Бойко Борисов (по нескромното мнение Деница Гаджева)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив