Posted by : Филип Миразчийски четвъртък, 18 юли 2013 г.


Скъпи червени мушици (за наше нещастие не еднодневки). Малко е тъпо да се правите за пореден път на ударени и да казвате, че сте едва от два месеца в управлението и сте невинни като новородено бебенце, преживяло катарзис. 

Ето това е вашето (и на БКП, а вие сте техни наследници, нека не се лъжем) политическо наследство. Всеки път, в който вие сте управлявали стават обществени катаклизми. Всеки път вас трябва да ви гонят я с палежи на сгради, я с нахлуване в тях, я със сблъсъци с полицията. Нашите деца (някои все още неродени, но все пак) ще порастнат и ще виждат само това от вас. Защото това представлявате вие, шайка некомпетентни узурпатори на власт, които са и мазохисти на всичкото отгоре. То бива, бива да обичаш да те хулят, гонят, ритат, псуват и мразят, но това да става в продължение на 23 години граничи с едни болести, които са за освидетелстване. И не ни говорете за демократичното ви избиране от един милион фантомни поддръжници. И Хитлер е бил избран демократично, ама де да го беше спрял някой, а? 

Наслаждавайте се на видеата. Това сте вие.

 

EDIT: Нека е ясно, че случващото се е с любезната подкрепа на престъпници от още почти всички партии, участвали в политическия живот на България!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив