Posted by : Филип Миразчийски петък, 24 май 2013 г.Да, знам, малко изоставам със събитията. Едва днес видях изцепката на Волен Сидеров, за която всички говореха... В момента за мое огромно нещастие ми липсва смартфона и често се чувствам като в информационно затъмнение. Без значение кога е видяно това, шокът от него е огромен.

Лично аз съм потресен и не помня кога за последно, нещо така ме е оставяло абсолютно безмълвен. Арогантността и чистата омраза, която се сипе от Волен Сидеров и кликата му, е просто огромна. Ясно се вижда безсилието на мисълта им, както и липсата на каквото и да било съдържание в този "диалог". Човек, който повтаря едно и също нещо до безкрай, човек, който успява само да хули, да напада и да унижава, не е човек достоен и за капка уважение. Не съм запознат в детайли с първоначалния проблем между Волен Сидеров и журналистът от телевизия СКАТ, но съм запознат в детайли с това тринайсет минутно оскърбление на човешкото достойнство и съм категорично несъгласен с поведението на тези самозабравили се хора.

Скъпи атакисти, атаци, атачковци, вие не сте моите народни представители. И никога няма да бъдете. И тъй като аз съм възпитан прекалено добре, няма да кажа какво смятам за партия Атака и лидерът й, както и за хората гласували за тях по убеждение. Няма да го кажа, въпреки, че в една демократична държава всеки има право на мнението си и аз съм абсолютно свободен да го направя. Няма да го кажа, защото имам елементарно възпитание и морал. Нещо, от което вие сте се отрекли и отхвърлили напълно.

Волен Сидеров е най-самозабравилият се човек в цяла България. Начинът, по който той се отнесе с полицаят в края на видеото е най-отвратителното и отблъскващо нещо извършено от български политик, което някога съм виждал. Склонен съм да не се ядосвам толкова на лъжи, кражби и лицемерие, но такава безочлива арогантност е изключително отвращаваща. Нивото на подигравка със закона и представителят му надминава това дори на най-големите престъпници и е абсолютно недопустимо за един... "народен представител".

За финал мога само да кажа, че се чувствам лично обиден и оскърбен от Волен Сидеров и тръпна в очакване на неговото извинение. Защото утре аз или някой мой приятел може да бъдем на мястото на този журналист. Утре баща ми може да е на мястото на бедния полицай, който се чудеше къде да се дене от страх. От страх. Пазител на реда бе принуден да се страхува от създател на реда(?). Срам ме е от вас, господин Сидеров.
{ 3 коментара... read them below or Comment }

 1. Срам ме е не само от Сидеров.

  Той си е клинично луд.

  Срам ме е от всички, които стояха и гледаха като телета отстрани.

  Напуснах България почти случайно и определено неосъзнато, но 10 години отвън ме накараха да видя неща, които едва ли бих видял отвътре.

  Защото са ежедневие.

  Защото всички са ги приели за нормални.

  Това е за срам, а не един изперкал с амбиции за Наполеон.

  ОтговорИзтриване
 2. Авторе, ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ, ИЗВИНИ СЕ, БЕ! Кой ти дава правото да те е срам от Сидеров, извини се на България!

  ОтговорИзтриване
 3. Този Волен е най-големият пумияр на света. Ама от кьде трьгна бе малко човече с голяма уста,СКАТ бяха единствените които ти даваха поле за изява.
  Това човече Сидеров е жалко агресивно нищожество,което е срам за всеки ,който се нарича народен представител.
  Направо сьм отвратена и засрамена че навремето го смятах за интелегентен човек.А той току що даде карт бланш на новото комунистко-турско правителство.......

  ОтговорИзтриване

Архив