Posted by : Филип Миразчийски петък, 23 ноември 2012 г.


От вчера съм горд притежател на новия албум на Stone Sour...


Принципно обичам да участвам във всякакви игри, томболи и състезания, защото имам навика да печеля. Много хора смятат, че наградите винаги са нагласени, но аз съм живото доказателство, че това не е така. Да, все още не съм спечелил от тотото, но съм се сдобил с неща от PSP, до кухнески миксери, ваучери, билети за концерти, та сега и албум на една от любимите ми групи.

Вчера, точно по обяд, когато трябваше да излизам от вкъщи, реших да си погледна фейсбука за последно и първото нещо, което видях беше пост на Stone Sour със снимка от Попа в София. Първоначално се стъписах, защото това определено не е нещо, което се вижда всеки ден и си помислих, че е станала някаква грешка. Когато отворих снимката обаче, под нея имаше текст: BULGARIA: Be the first to find the House of Gold & Bones Part 1, here: 42.688248, 23.328457. Post a picture when you find it. 

Идеята беше страхотна, но си казах, че няма как да стигна пръв до там и продължих да се приготвям за излизане без да бързам. После обаче се замислих... така и така имам път на там, защо пък да не се пробвам. След което следваха скокове по стълбището, леко превишена скорост и няколко нелегални завоя. След има няма 10 минути бях на Попа, паркирал на аварийки малко преди спирката на тролеите. От другата страна, вечния полицай ме гледаше лакомо, но реших, че ще рискувам и се затичах към електрическото табло, за което бях сигурен, че приютява наградата. За моя изненада, бях първия човек, който е стигнал, а само след броени минути минаха още няколко души, които се оглеждаха за албума. 

След като паркирах колата, така че полицая от другата страна да спре да я оглежда, се обадих в Орфей Мюзик на телефона, който беше оставен и след пет минути ми донесоха наградата. Супер готини и ентусиазирани хора, които искрено ми се изкефиха, както и аз на тях. Благодаря на тях и на Stone Sour!

Поздрав за всички с Gone Sovereign

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив