Posted by : Филип Миразчийски сряда, 29 август 2012 г.


Днес ще пиша с една молба към всички вас, които ме четете! Накратко - става въпрос за състезание организирано от Европейската комисия, в което хората участват със свои снимки на европейски проекти, които са променили облика на техния регион и смятат, че са обществено значими за тях. Участниците са пращали снимки от реновирани фонтани в градинки до огромни инфраструктурни проекти на мостове и магистрали. 

Аз участвам със снимка на разкопките под Бул. Мария Луиза в София (които скоро ще можете да разгледате и тук...) - разкриващи архитектурното наследство на града ни, след хиляди години прекарани под земята. С помощта на Европейския съюз и нашите собствени усилия, ще можем да покажем миналото си на целия свят - за мен това е един истински значим проект!Ще съм изключително щастлив, ако гласувате за мен - на този линк и ми помогнете да спечеля! Всичко, което трябва да направите, е да намерите снимката ми (която е на първата или втората страница), да я кликнете и да натиснете VOTE. Цялата задачка отнема не повече от 10-15 секунди и е изключително лесна! Предварително благодаря на всички, които гласуват! :)

А, ако искате да участвате и вие - ето и повече информация. Можете да посетите и сайта на състезанието, както и приложението във фейсбук, чрез което да се включите най-лесно!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив