Posted by : Филип Миразчийски вторник, 17 юли 2012 г.


Не знам дали някой друг е обръщал внимание точно на тези, от хилядите спам рекламни брошурки по пощата, но са изключително забавни. Фирмата организираща това "мероприятие" се занимава с продажба на матраци, но не това е интересното. 
За всяка "практична дама" отишла на презентацията има БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК - сак или радио! Моля да се отбележи, че радиото е с телескопична антена, които поне на мен ми се струва, че изчезнаха преди години. 
За всеки "работлив господин" пък, има фенерче или кантарче! На кой човек през 2012 година му трябва механично кантарче с кукичка?
За семействата виж, подаръците изглеждат по-добри, но качеството на цялата история ме навежда на мисълта, че и качеството на ютията няма да бъде достатъчно, за да я оставям сама в стаята докато е включена...
Наистина ми е страшно интересно дали някой, някога е ходил на такова рекламно шоу... в моите представи, няма начин такава реклама да работи.... 
Пускат ли те да си ходиш, без да си купиш нищо на изпроводяк?
P.S. А самата фирма организираща събитието ми се струва забавно съмнителна... Това е принтскрийн от сайта им (таб - сертификати): 

SEEMS LEGIT! Ако някой прочете какво пише, да се обажда!

{ 6 коментара... read them below or Comment }

 1. То не е ли малко със задна дата това шоу? :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е, да ама то не е тва идеята :D
   Замисли се ти колко такива спамчета си получавал за шоута в Ритуалната? Aren't they ridiculous? :D

   Изтриване
 2. Няма нищо вярно за подаръците!
  ОтговорИзтриване
 3. Как бе.Аз веднъж ходих и раздадоха на всички подаръци,верно небяха скъпи,но все пак са безплатни.Който иска пък си купува отделни продукти.аз лично си купих една възглавничка и я подарих на гаджето и тя казва ,че се спи удобно

  ОтговорИзтриване
 4. ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦИ!!! Хора пазете се от тази фирма, има наложено наказание от "КЗП"-Комисия за защита на потребителя за нелоялни (измамни) търговски практики и заблуждаваща реклама.

  ОтговорИзтриване

Архив