Posted by : Филип Миразчийски неделя, 29 април 2012 г.Продължавам да твърдя, че София става все по-хубаво и по-хубаво място за живеене с всеки изминал ден! Въпреки, че в началото имаше големи проблеми и възражения против съмнителният избор на проект за реставрация (a.k.a, без конкурс), поредният пример за това, е чисто ново реновираната ни пешеходна зона от Орлов мост до Ректората.

Атмосферата, която се създава, все едно не е от България. Чисто, спретнато, красиво и уютно. Направено качествено и с мисъл. Какво повече да иска човек?

Единственото, което остава е, ние да си го запазим такова възможно най-дълго! :)
ВСИЧКИ са паркирали в рамките на закона! Край на паркиралите коли по алеята!


Колко често колчетата са в права линия?

Помислено е и лампите съвпадат с околния стил...

Още непоставените кошчета...


{ 3 коментара... read them below or Comment }

  1. Супер е станало! Наистина вече всичко е в нашите ръце и да си го пазим. Но като знам какви вандали има, трябва да сме супер бдителни и да не подминаваме простотии от сорта на баби извличат с корените цветята и си ги мъкнат вкъщи.

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятно красиво е станало! Дано да го опазим от вандали !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудех се дали някой споделя това, което и аз си мисля за София и така попаднах на този блог. Така е и примерите са все повече - прекрасното метро, новата "Витошка", Южният парк - всичко е като навсякъде в Европа, не по-лошо. В магазините също можем да си купим всичко, което го има в Европа. Аз бях и се върнах, защото за моя изненада, сравнението е в полза на София.

    ОтговорИзтриване

Архив