Posted by : Филип Миразчийски петък, 13 април 2012 г.


В София, вече от около 5 месеца, си имаме наред с всичките холандски, френски и т.н, и руска пекарна. Намира се на ъгъла на "Паренсов" с "Каравелов", където допреди това имаше някакво кафене. С Ади я открихме случайно при една от разходките ни в центъра и веднага решихме да я изпробваме. 


Имайки предвид, че пиша от позицията на човек, за когото Русия е нещо, което не предизвиква нито един положителен образ...може да се каже, че останах невероятно впечатлен от кухнята на "братушките". Изключително вкусно беше всеки път, в който сме ходили и съм решен да опитаме всичко, което предлагат! Предлагат се от супи, пелмени и пирожки до ши, рассолник и чебуреци и то на съвсем приемливи цени. А също така, и хляб за вкъщи. Задължително трябва да се пробват и всичките им морсове, като най-хубав досега се оказа ягодовия!
Плюс е, че всичко е изложено на витрина и може да се види... Много мразя магазини, в които трябва да кажеш на продавача какво искаш беза да си го виждал предварително и да стискаш палци да изглежда що годе прилично...


Дизайна е изключително свеж и семпъл, разбира се в червено, без обаче това да е натоварващо по своя особен комунистически начин... :D


А ето и как изглеждаха някои от вкусотийките, които пробвахме :)Като цяло, препоръчвам задължително посещение и даже смея да твърдя, че е доста по-добро място от съседния му Мимас!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив