Posted by : Филип Миразчийски неделя, 11 март 2012 г.

Ако трябва сам да се опиша с пет думи, то бих казал, че съм постоянен оптимист, домошарко, обичащ щастливец... а, ако трябва да ме опише приятелката ми, която в момента седи до мен, то тя пък би казала, че съм дипломатичен, внимателен, забавен, перфектен и обичан... :)
     
Постоянството ми е пословично, достатъчно е да започна да правя нещо, за да го докарам до края му. Не прекъсвам нещата посредата им и отричам отказването от нещо, което смятам, че трябва да направя. По принцип, астрологията и зодиите не са ми много присърце, но ако има нещо правилно за мен, което зодията ми да казва (Телец), то това са упоритостта и постоянството... А също така и че, обичам собствеността, парите, доброто хапване и комфорта и, че мразя бързите промени! :D
     
Оптимист съм, може би точно защото виждам, че България е пълна с песимисти. Всички се оплакват... от съседа, от градския транспорт, от калта пред блока, от държавата... от "тежкия живот на народа". И никой нищо не прави за това. Никой не смята, че може да промени нещо, никой не смята, че от мравчица като него зависи нещо, никой не осъзнава, че докато не се изкорени това мислене, нещата наистина няма да помръднат. Оптимист съм, напук на всичките песимистични негативисти тук, и смятам, че нещата зависят само и единствено от нас!

Домошарко се родих, домошарко израстнах и домошарко си останах :) Живея на прекрасно място с момичето, което обичам и няма място, където да бих се чувствал повече себе си и по-щастлив от дома ни...

Обичам много неща - това, което уча, това, с което се занимавам, това, с което съм се занимавал...обичам да чета, обичам да готвя, обичам да творя, обичам живота си, and most importantly of all, обичам Ади!

Е, не съм ли щастливец...?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Архив